Here’s what’s on Krypton Radio! The times shown are for your local time zone.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
1 am PST Planetary Radio Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Just-Us Watchtower
(CW Week in Review)
(1 hr)
2 am PST Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial
3 am PST Sci-fi / Geek Music The Two Gay Geeks (discussion) (1 hr) Legend of the Traveling TARDIS (discussion) (30 min) DJ Spellbinder
(Music)
(1 hr)
Sci-fi / Geek Music Gallifrey Stands (Dr. Who panel discussion) (1 hr) The Hangin With Web Show Radio Hour (panel discussion) (Repeat)
4 am PST Willow Leafstorm’s Strange Transmissions (2 hrs) (repeat) Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music The Event Horizon (Panel Discussion) (Repeat) Sci-fi / Geek Music The Event Horizon (Repeat)
5 am PST Sci-fi / Geek Music Gary DaBaum’s Monday Morning Music variety (4 hrs) Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Legend of the Traveling TARDIS
(1 hr)
6 am PST Gary DaBaum’s Random Acts of Tunage (3 hrs) (repeat) Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Docking Bay 94 Star Wars Panel Discusion (2 hrs) (Repeat)
8 am PST Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music
9 am PST Sci-fi / Geek Music Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2 hrs) Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2 hrs) Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2 hrs) Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2 hrs) Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2+ hrs) Sci-fi / Geek Music
11 am PST Sci-fi / Geek Music Shane Plays (Panel Discussion) (1 hr) Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Shane Plays (Panel Discussion)(1 hr)
12 pm PST Sci-fi / Geek Music  Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music MrVestek’s Outpost (music) (2 hrs)  Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music
1 pm PST Planetary Radio Astronomy  Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music  Sci-fi / Geek Music  Sci-fi / Geek Music Just-Us Watchtower
(CW Week in Review)
(1 hr)
2 pm PST Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music  Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music DJ Spellbinder
(Music)
(1 hr)
3 pm PST Sci-fi / Geek Music The Two Gay Geeks (discussion) (1 hr) Legend of the Traveling TARDIS (discussion) (30 min) Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music
4 pm PST The Event Horizon Panel discussion (Repeat) The Shadow Radio Drama Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music The Hangin With Web Show Radio Hour (panel discussion) Gallifrey Stands (Dr. Who panel discussion) (1 hr) The Event Horizon panel discussion (1 hr)
5 pm PST Sci-fi / Geek Music Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Ruby: Adventures of a  Galactic Gumshoe
Sci-fi / Geek Music
Legend of the Traveling TARDIS
(1 hr)
6 pm PST Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial Adventures of Superman 1940’s Radio Serial
7 pm PST Sci-fi / Geek Music Gary DaBaum’s Random Acts of Tunage Music (3 hrs) Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Docking Bay 94 Star Wars Panel Discussion (2 hrs) DJ Gary DaBaum Friday Night (Music) (2 hrs) Strange Transmissions Novelty Music (2 hrs)
9 pm PST Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music TV Campfire The Week in Television, Panel Discussion (1 hr) (often runs over) Sci-fi / Geek Music Willow Leafstorm’s After-show Music (when available) (1 hr) Sci-fi / Geek Music
10 pm PST Sci-fi / Geek Music Captain Midnight Serial (30 minutes, approx.) Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music Sci-fi / Geek Music X Minus 1 Sci-fi drama X Minus 1 Sci-fi drama
11 pm PST Sci-fi / Geek Music Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2 hrs) (repeat) Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2 hrs) (repeat) Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2 hrs) (repeat) Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2 hrs) (repeat) Good Morning Tatooine!! with Obi-Shawn Crosby Music (2 hrs) (repeat) Sci-fi / Geek Music

Facebook Comments